•  

    Εξυπηρέτηση πελατών

    (+30) 2410 921000, 2410 921174 

  •  

    Ώρες λειτουργίας

    Δευ. - Παρ. 07.00 - 16.30

Σολούκος Racks

Η Εταιρία ΣΟΛΟΥΚΟΣ στην αρχική της μορφή ιδρύθηκε το 1985. Η εταιρία ακολούθησε μία επιτυχημένη εξελικτική πορεία, ενώ η εμπειρία και τεχνογνωσία που απέκτησε, την οδήγησαν σε συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της. Σταδιακά απέκτησε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και νέες εγκαταστάσεις, η οποίες στεγάζονται στο 6ο χλμ. Λαρίσης -Αθηνών.

Στράντζα

Το 2001 μετετράπη σε Ανώνυμη Εταιρία και μετονομάστηκε σε «ΣΟΛΟΥΚΟΣ Α. Β. Ε. Ε.».

Το αντικείμενο των εργασιών της είναι η κατασκευή και η διάθεση μεταλλικών ηλεκτρικών πινάκων, πεδίων χαμηλής τάσης, κυψέλες & υπαίθριοι οικίσκοι μέσης τάσης, σχάρες καλωδίων & RACKS 19". Τα προϊόντα που κατασκευάζονται είναι τυποποιημένα συγκεκριμένων διαστάσεων. Παράγονται σε μηχανήματα CNC, σε μεγάλες ποσότητες οι οποίες στοκάρονται και διατίθενται άμεσα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής προϊόντων κατά παραγγελία για συγκεκριμένους πελάτες, σε συγκεκριμένες διαστάσεις για επαγγελματική χρήση.

Η ΣΟΛΟΥΚΟΣ ΑΒΕΕ θέλοντας να βελτιώσει την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της τηρεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008. Η επιχείρηση το 2000 πιστοποιήθηκεκατά Ι50 9001:2008 (Manufacturing of Electrical Distribution Panels, Boxes, Racks, Wire Girds and Medium Voltage Hives) από τον διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης LETRINA S.A. το οποίο καλύπτει απόλυτα τις δραστηριότητες της επιχείρησης, σε σχέση με την παραγωγή & διάθεση μεταλλικών ηλεκτρικών πινάκων. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας καλύπτονται επίσης με πιστοποιητικό CE, βαθμό κρούσης IK έως 10 και βαθμό στεγανότητας IP έως 65.

Ηλεκτρολογικοί Πίνακες

Η πολιτική της εταιρείας στον χώρο της ποιότητας εκφράζεται με την πλήρη δέσμευση της Διοίκησης της εταιρίας για τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, για τα προσφερόμενα προς αυτούς προϊόντα. Οι υπεύθυνοι όλων των τμημάτων της επιχείρησης έχουν αναλάβει την υποχρέωση για την απαρέγκλιτη εφαρμογή των Διαδικασιών Διασφάλισης της Ποιότητας.

Κύριο μέλημα τους είναι η ευαισθητοποίηση όλου του προσωπικού σε θέματα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση του υπάρχοντος Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας. Αντικειμενικός σκοπός της εταιρίας είναι η επίτευξη, η διατήρηση και η βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της στην αγορά, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενες σε εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Νέα Προϊόντα